
Заливний короп по-угорськи
Скільки ж існує страв угорської кухні. Незліченна кількість і всі вони неймовірно вишукані і божественно смачні. Сьогодні порадуйте вашу сім'ю відмінною угорською стравою і приготуйте заливний короп по-угорськи. Багато хто не визнає цю рибу, як цінний кулінарний експонат через її кістлявість і трошки болотний запах. Але правильно приготувавши і додавши потрібні овочі та прянощі в страву з коропа, ви долучите цю рибу до самої вищої ліги. М'ясо коропа виходить дуже соковитим, ніжним, солодкуватим і неймовірно смачним. Всі види перцю і помідори, які присутні в даній страві роблять короп ще більш ніжним і ароматним. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Короп
3 кг.
Помідори
220 г.
Цибуля ріпчаста
300 г.
Перець червоний солодкий
50 г.
Перець зелений солодкий
300 г.
Сіль
30 г.
Етапи приготування
01
Короп очистити і випатрати. Відрізати голову і розділити по хребту на дві філейні половини без реберних і хребетних кісток.
02
З голови, хребта, плавця, ікри або молоки риби з нарізаною кільцями цибулею, сіллю і червоною паприкою зварити міцний бульйон.
03
Додати нарізаний перець і помідори. Бульйон варити 1 годину на слабкому вогні. Потім філе розрізати на порції по 150 г., скласти в бульйон і проварити.
04
Шматки риби скласти в глибоке блюдо і залити їх бульйоном, процідженим через сито. Охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів