Десерт "Морозко" - Image

Десерт "Морозко"

Кількість порцій: 3Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Коли пропадає фантазія через втому або інші нагальні проблеми, а до вас, наприклад, нагрянули гості чи діти просять чогось солоденького, тоді в хід потрібно пускати рецепти, схожі на цей. Він напевно запам'ятається вам з першого разу, навіть записувати не доведеться. Адже він дуже легкий і швидкий. Вам не потрібно нічого випікати, довго возитися з приготуванням. Але що найголовніше, ви отримаєте все одно дуже смачний десерт, який і за святковий стіл не соромно подавати. Морозиво - це завжди ситно і смачно. А якщо ви ще й візьмете не звичайний пломбір, а з яким-небудь смаком, то смак десерту буде ще більш насичений. А горіх і шоколад відмінно доповнюють всю смакову гаму.

Інгредієнти

Морозиво

200-250 г.

Печиво пісочне

250 г.

Волоські горіхи

100 г.

Шоколад

100 г.

Етапи приготування

01

Печиво подрібнити.

02

Горіхи дрібно нарізати.

03

Шоколад натерти на тертці.

04

У тарілку викласти морозиво. Зверху викласти печиво, посипати горіхами та шоколадом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Десерт "Морозко" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua