
Котлети з цвітної капусти
Кольорова капуста стала популярною, саме як кулінарний продукт, в Іспанії, коли араби привезли її туди в ХII столітті. Потім вона поширилася по всій Європі. А в наших краях з'явилася при Катерині Другій. Такий вид капусти дуже корисний для тих, хто страждає проблемами шлунка і кишкового тракту, але забороняється білокачанна, оскільки кольорова капуста більш м'яка і не шкодить шлунку. Але навіть якщо ви просто хочете з'їсти щось смачне з цієї капусти, то не забувайте, що в ній дуже багато вітамінів, і вона ще й дієтична. Тому котлетки з кольорової капусти будуть в якраз для вашої вечері, якщо ви хочете перекусити чимось корисним і смачним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна
1 кг.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Батон пшеничний половинка
4 скибочки
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Борошно 7 1кг
1/2 склянки
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Сир плавлений President Дружба 38% 70г
250 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цвітну капусту розібрати на суцвіття, промити, варити 5 хвилин у підсоленій воді.
02
Капусту вийняти на друшлаг, порізати в дрібну крихту.
03
Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити з капустою, поперчити.
04
У шматочків батона зрізати скоринки, залити молоком, віджати і змішати з капустою.
05
Додати борошно, все перемішати. Білки збити в піну і змішати з капустяною масою.
06
Викладати масу столовою ложкою на розігріту сковорідку. Смажити з двох сторін до зарум'янювання.
07
Для соусу вершки розігріти до кипіння, додавати сир по пів чайної ложечки, помішуючи. Варити, поки соус загусне.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів