
Котлети в тісті
Що може бути краще старих добрих і перевірених рецептів? Тільки хіба що, якщо рецепт страви трохи змінений у кращий бік. Наш рецепт котлет у тісті повинен порадувати вас, нагадати про те, як у дитинстві мами робили подібне. Тепер не треба довго возитися з тістом, іноді воно може і не вийти таким, як потрібно. Можна брати вже готове магазинне листкове тісто - так ви заощадите дорогоцінний час і свої сили. До того ж і фарш можна робити з будь-якого м'яса - це значення не має. А ось готові котлетки в тісті порадують ваших рідних, адже це набагато краще, ніж купувати готову випічку - так виходить свіжіше та навіть надійніше.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Auchan листкове бездріжджове заморожене 500г
500 г.
Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене
600 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
100 г.
Цибуля ріпчаста молода
300 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Часник
за смаком
Петрушка 70г
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Етапи приготування
01
М'ясо перемолоти на фарш. Хліб разом зі скоринкою добре розмочити у молоці. Коли розмокне, розім'яти руками. Цибулю та часник подрібнити у блендері. Тепер слід змішати всі інгредієнти, додати 1 яйце та порубану зелень петрушки.
02
Котлетний фарш відбити, щоб він вийшов пухким. Фарш слід приблизно розділити на рівні частини (можна 12). Сформувати котлети, обваляти їх у паніровочних сухарях.
03
Листкове тісто порізати на квадратики за кількістю котлет. Кожен квадратик трохи розкачати, загорнути в нього котлету та покласти на деко швом донизу. Друге яйце збити виделкою та змастити котлети зверху за допомогою пензлика. Запікати близько 35 хвилин у добре розігрітій духовці при температурі 180°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів