
Гречані млинці
Гречані млинці дуже будуть доречними не тільки на Масляну, а й будуть великим делікатесом в повсякденному раціоні. Адже готувати-то їх не всі вміють. Тут важливо витримати пропорції і дотримуватися деяких тонкощів. Ось давайте і навчимося цій нескладній справі і спечемо гречані млинці. Так як гречаному борошну притаманна слабка клейкість, то ми будемо додавати пшеничне борошно. В залежності від того, яку начинку будете використовувати для своїх млинців додайте за смаком сіль. Можна придумати різні начинки для млинців. Наприклад, м'ясну, грибну, цибуляну. Або ж можна просто подавати млинці з ікрою, сьомгою або з оселедцем. Вийде дуже смачно і незвично, так як всі ж звикли їсти млинці на пшеничному борошні.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Bella Pasta гречане 1кг
600 г.
Сіль Єгипет
1,5 ч. л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
11 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
900 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
50 г.
Етапи приготування
01
Борошно (гречане і пшеничне) просіяти і змішати з дріжджами. Влити 2 склянки теплого молока, перемішати і поставити в тепле місце.
02
Через 5 г. додати тепле молоко, що залишилося, і сіль, перемішати і залишити ще на 2 г. Перед випіканням тісто не розмішувати.
03
Випікати на добре розігрітій, змащеній маслом пательні, по 2-3 хв. з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів