Пудинг із хліба - Image

Пудинг із хліба

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Пудинг - це традиційна назва англійського десерту. Англійська кухня, як і інші кухні світу містить в собі багато рецептів десертів. От сьогодні ми представляємо вам один з них. Готувати будемо пудинг з хліба. Здавна в Англії пудинг готували із залишків білого хліба, цукру іноді додавали будь-які ягоди. Хлібний пудинг - це легкий, красивий, простий і дуже смачний десерт, а приготувати його зовсім нескладно. Цей десерт ще й дуже економний, так як часто хліб черствіє і викидається, а в такий десерт черствий хліб додавати в самий раз. І з такого хліба можна приготувати шалено смачний пудинг. Коли до чаю хочеться чогось смачненького, то такий пудинг з хліба буде справжньою знахідкою.

Інгредієнти

Білий хліб

7 шматочків

Молоко

600 мл.

Вершкове масло

3 ст. л.

Кориця

1 ч. л.

Цукор

3 ст. л.

Ром

3 ст. л.

Родзинки

150 г.

Яйця

2 шт.

Етапи приготування

01

Нагріти молоко, масло розтопити з корицею, цукром, ромом і родзинками. Перемішати.

02

Нарізати білий хліб на шматочки, покласти у форму для запікання і залити молочною сумішшю. Залишити на 30 хвилин.

03

Збити яйця, влити до хліба, поставити запікатися на 50 хвилин при температурі 170°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Пудинг із хліба – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua