
Равіолі з овочами і сиром
Равіолі - італійські вироби з тонко розкатаного прісного тіста з найрізноманітнішими начинками. Слово «равіолі» походить від італійського дієслова «обернути». В якості начинки можуть бути м'ясо, морепродукти, вершковий сир або овочі. Равіолі ліплять у формі квадратних подушечок, у вигляді півмісяців, маленьких трикутників і кружечків. Равіолі не готують про запас, їх необхідно їсти відразу після того, як приготували. Відмінною рисою італійської кухні можна назвати свіжість, тому і для приготування равіолі використовуються найсвіжіші продукти, які потрібно швидше з'їсти. Готові равіолі зазвичай подають з різними соусами.
Інгредієнти
Борошно пшеничне
400 г.
Яйце куряче
5 шт.
Перець болгарський
2 шт.
Коріння петрушки
1 шт.
Морква
1 шт.
Цукіні
1 шт.
Сир бринза
300 г.
Сир твердий
4 ст. л.
Базилік
0,5 пучка
Горіх мускатний
0,25 ч. л.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно, вбити 4 яйця, замісити тісто, скачати в кулю, накрити миску з тістом рушником, залишити на 30 хвилин.
02
Овочі нарізати подрібнити кубиком, обсмажити в олії на розігрітій сковороді, після чого зменшити вогонь і тушкувати до готовності при закритій кришці. Після, остудити овочеву суміш.
03
Базилік промити під холодною водою, залишити кілька листочків, решту посікти.
04
У миску покласти бринзу, розім'яти виделкою, вбити один курячий жовток, додати тертий твердий сир, посолити, додати мускатний горіх. Додати в суміш подрібнений базилік і суміш овочів зі сковороди.
05
Розкачати тісто в тонкий пласт, вирізати кола з тіста, на третину кіл викласти листя базиліка, які були заздалегідь відкладені, накрити зверху базилік одним колом, розкачати трохи, змастити зверху топленим вершковим маслом, накрити зверху ще одним шаром тіста, викласти начинку і защипнути краї равіолі. Відварити всі равіолі в підсоленій воді до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів