
Картопляний салат по-грецьки
Давно відомий нам грецький салат іноді стає трохи нудним у класичному вигляді. Тому існує багато різних варіантів цієї страви. Ви можете навіть самі проводити різні експерименти, пробуючи цей салат із різноманітними продуктами. Ось одним з таких варіантів ми хочемо з вами поділитися. Наш грецький салат більш ситний, ніж звичайний, завдяки картоплі. Але з іншого боку, цей же інгредієнт надає свій особливий смак страві, робить її свіжою і не схожою на інші. Салат чудово прикрасить ваш стіл завдяки своїй незвичності та вишуканості. А головне, що ваші гості будуть приємно здивовані його незвичайним смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
90 г.
Кріп 70г
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 г.
Лимон
50 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками або кубиками. Відварити її в підсоленій воді. Злити воду і обсушити картоплю.
02
Змішати цукор з лимонним соком, додати оливкову олію, йогурт, сіль і перець. Все змішати до однорідної консистенції. Зелену цибулю і кріп помити, просушити, дрібно нарізати.
03
Сир фета нарізати кубиками або розкришити. Картоплю скласти в миску, додати зелену цибулю, маслини, фету і кріп. Додати заправку і обережно перемішати. Розкласти салат на порційні тарілки і подавати охолодженим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів