Фарфале з песто із зеленого горошку - Image

Фарфале з песто із зеленого горошку

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вашій увазі найефектніші італійські макаронні вироби під найпопулярнішим у світі італійським зеленим соусом або, якщо говорити простіше – фарфале з песто із зеленого горошку. Страва досить-таки ситна і легка одночасно, ефектна і вишукана. І неймовірно смачна. Її із задоволенням скуштують навіть діти, так як цей різновид пасти дуже нагадує забавних і вигадливих метеликів. Страва вразить навіть найвибагливішого гурмана багатою палітрою смакових ноток. Вся справа в чудовому песто, неповторний смак якого оцінили далеко за межами батьківщини. Кедрові горішки, пікантний пармезан і зелений горошок перетворюють звичайні, нейтральні на смак макарони в справжній кулінарний шедевр.

Продукти для рецепту

Макаронні вироби Barilla Фарфале №65 500г
68.20 - 99.00

Макаронні вироби Barilla Фарфале №65 500г

500 г

Інгредієнти

Макаронні вироби Barilla Фарфале №65 500г

100 г

Горіх кедровий Kilojo сушений 50г

50 г

Горошок зелений свіжоморожений

100 г

Сир Dziugas Пармезан 40%

25 г

Олія оливкова Basso Pomace 1л

30 мл

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

3 г

Етапи приготування

01

Макарони зварити до готовності, дотримуючись інструкції на упаковці.

02

У цей час приготувати песто. Для цього: все, крім макарон, подрібнити в блендері і заправити готову пасту. Можна частину горошку бланшувати і посипати зверху.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв