
Фарфале з песто із зеленого горошку
Вашій увазі найефектніші італійські макаронні вироби під найпопулярнішим у світі італійським зеленим соусом або, якщо говорити простіше – фарфале з песто із зеленого горошку. Страва досить-таки ситна і легка одночасно, ефектна і вишукана. І неймовірно смачна. Її із задоволенням скуштують навіть діти, так як цей різновид пасти дуже нагадує забавних і вигадливих метеликів. Страва вразить навіть найвибагливішого гурмана багатою палітрою смакових ноток. Вся справа в чудовому песто, неповторний смак якого оцінили далеко за межами батьківщини. Кедрові горішки, пікантний пармезан і зелений горошок перетворюють звичайні, нейтральні на смак макарони в справжній кулінарний шедевр.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Barilla Фарфале №65 500г
100 г
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
50 г
Горошок зелений свіжоморожений
100 г
Сир Dziugas Пармезан 40%
25 г
Олія оливкова Basso Pomace 1л
30 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
3 г
Етапи приготування
01
Макарони зварити до готовності, дотримуючись інструкції на упаковці.
02
У цей час приготувати песто. Для цього: все, крім макарон, подрібнити в блендері і заправити готову пасту. Можна частину горошку бланшувати і посипати зверху.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів