Печиво з родзинками - Image

Печиво з родзинками

Кількість порцій: 12Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Напевно, немає нічого кращого, ніж домашнє печиво. Важко передати відчуття, коли воно тільки-тільки з духовки, ще над ним клубочиться пара, коли воно ще зовсім тепле, хрустке і м'яке. Якщо ви також любите домашню випічку, і у вас безліч рецептів такого смачного печива, тоді ще один вам точно не завадить. Найголовніший плюс домашнього печива - це те, що зроблено воно вами з бажанням подарувати приємні хвилини своїм рідним і близьким. Смак такого печива забути складно, тому постарайтеся балувати себе і своїх рідних їм якомога частіше. Хоча таке печиво буде доречним навіть за святковим столом. Повірте, ваші гості оцінять ваші старання.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

300 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Масло вершкове домашнє

200 г.

Родзинки

100 г.

Сіль Єгипет

2 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Етапи приготування

01

Щоб родзинки стали більш м'якими, їх потрібно залити гарячою водою і дати постояти декілька хвилин. Потім злити воду і обсушити родзинки.

02

Далі необхідно розпочати приготування тіста. Для цього змішати розм'якшене вершкове масло з цукром і яйцями, додати дрібку солі.

03

Потім в підготовлену суміш додати борошно і вимісити тісто.

04

Готовому тісту треба постояти годину в прохолодному місці.

05

Коли тісто постоїть, можна розпочинати формувати печиво. Для цього тісто потрібно розрізати на два шматки. З кожного зробити ковбаску і порізати на кружечки.

06

Також можна розкачати тісто в шар, завтовшки 4-6 мм. і вирізати за допомогою склянки кружечки.

07

Далі печиво потрібно викласти на деко, встелене пекарським папером і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

08

Печиво має стати золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв