
Пісний салат із гарбузом і цвітною капустою
Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт салату із гарбузом і цвітною капустою. Такий прекрасний і корисний продукт, як гарбуз відомий давно. Але звідки прийшов до нас гарбуз точно нікому не відомо. Відомо лише те, що цей продукт спочатку став вживатися в їжу в Південній Америці. Індіанці коптили гарбуз, запікали його, вирізавши посередині отвір і наливши туди молока, меду і додавши прянощів. Потім гарбуз поширився по всьому світу і старі індіанські рецепти стали поширюватися і вдосконалюватися. Гарбуз - це надзвичайно корисний продукт. Такий пісний салатик із гарбузом і цвітною капустою є незамінним при дієтичному харчуванні. А ще його дуже добре вживати у піст.
Інгредієнти
Гарбуз
150 г.
Кольорова капуста
150 г.
Варена або консервована квасоля
150 г.
Гарбузове насіння
10 г.
Петрушка
1 веточка
Часник
1 зубчик
Апельсиновий сік
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Гарбуз і цвітну капусту зварити і нарізати великими кубиками. Зелень дрібно нарізати. Насіння посмажити на сухій сковороді.
02
Змішати гарбуз, капусту, квасолю, подрібнений часник і зелень. Посолити і поперчити за смаком.
03
Готовий салат посипати насінням і полити апельсиновим соком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів