
Корейський салат із редьки
Салати по-корейськи вже давно стали популярними в нашій країні, і їх часто можна зустріти на святковому столі. Один з таких салатів - корейський салат з редьки. Він виходить соковитим і хрустким, з особливим ароматом корейських приправ, в міру гострим і з приємним кислуватим присмаком. Для приготування цієї страви можна використовувати різні види редьки. Це редька чорна зимова, редька зелена або японська редька. Вони трохи різняться за смаковими якостями, але всі без винятку є найціннішим і кориснішим овочем. Редька містить величезну кількість необхідних людині мікроелементів, багата на мінеральні речовини і органічні кислоти, ефірні масла і глюкозиди.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Winetime з капусти, редису та зелені 250г
400 г.
Морква
200 г.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
100 г.
Часник
3 зубчики
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
4 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
2 ст. л.
Спеція Коріандр мелений
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець гострий червоний фасований
за смаком
Етапи приготування
01
Редьку промити, почистити і натерти на спеціальній тертці для корейських салатів.
02
Моркву також промити, очистити і натерти на спеціальній тертці для корейських салатів.
03
Перець очистити від насіння і порізати дрібною соломкою.
04
Для заправки необхідно: змішати олію, оцет, коріандр, сіль, два види перцю і пропущений через прес часник.
05
У салатник покласти редьку та моркву, трохи пом'яти їх руками. Додати солодкий перець, влити заправку, все добре перемішати.
06
Потім салат прибрати на ніч у холодильник, щоб він настоявся.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів