Сардельки з беконом - Image

Сардельки з беконом

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Із зовсім банальних продуктів можна зробити неймовірно смачну і ситну страву таку як сардельки з беконом. Сардельки дуже популярна в нашому житті їжа. Усі люблять сардельки. А як вони нас виручають, тому що в умовах сучасного життя у нас зовсім немає часу на стояння біля плити, а з сардельок можна зробити досить смачні страви за короткий проміжок часу. І дійсно, існує безліч страв з сардельок. Але хочемо вам дати ще один прекрасний рецепт, який вам сподіваємося, що дуже сподобається. Виходить неймовірно смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді. У гарячому вигляді страву можна подавати з гарніром, а в холодному можна різати сардельки кільцями і подавати, як закуску.

Інгредієнти

Сарделька

5 шт.

Сир твердий

150 г.

Бекон

200 г.

Олія

30 г.

Етапи приготування

01

Нарізати сардельку вздовж. Тим, хто не полюбляє їсти сардельку зі шкірочкою, потрібно її зняти використовуючи отриманий надріз. Нарізати сир таким чином, щоб він повністю поміщався в отриманому розрізі в сардельці.

02

Вкласти попередньо розрізаний сир в надрізи сардельок. На цьому етапі знадобляться довгі шматочки бекону. Для того, щоб бекон не розвертався, потрібно просунути один край бекону в надріз сардельки.

03

Далі обернути беконом сардельку. Якщо сарделька велика, можна використовувати 2-3 шматка бекону. Щоб бекон не розкручувався сардельки можна скріпити дерев'яними зубочистками або постаратися просунути край бекону в надріз сардельки. Отримані сардельки покласти на деко, попередньо змащене невеликою кількістю олії. Запікати в духовці при температурі 200ºC, приблизно 20-30 хвилин до появи золотистої скоринки на сирі та сардельках.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Сардельки з беконом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua