Судак запечений - Image

Судак запечений

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Хто б міг подумати, що ця, на перший погляд, проста страва закріпилася в меню кожної господині. Причому не як буденна страва, а ще й зайняла гідне місце в дієтичному, дитячому і навіть у святковому меню. Те, що риба - це дієтичний делікатес усім давно відомо, але не усі знають, що можна і "смачно худнути" - це звичайно мрія будь-якої жінки, і вона реальна! У складі судака зберігається більше 20 найменувань амінокислот і величезна кількість мінеральних речовин. Тому вживаючи цінну рибку, ви зможете не лише схуднути, але і зміцнити своє здоров'я. Відносно приготування риби, то часу воно займе небагато, що не менш важливо для сучасних жінок.

Продукти для рецепту

Судак патраний
339.00 - 399.00

Судак патраний

за 1 кг

Інгредієнти

Судак патраний

400 г.

Цибуля

100 г.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

20 г.

Сметана ХМЗ 20%

40 г.

Перець червоний

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу очистити і помити. Посолити і зробити ножем глибокі надрізи.

02

Начистити цибулю, обмити і дрібно нарізати. Обсмажити на рослинній олії, посолити і поперчити.

03

У надрізи помістити цибулю, а ту, що залишилася викласти на деко. Зверху укласти нафаршировану цибулею рибу. Готувати в духовці при температурі 180ºС. Запікати судак 30-40 хвилин.

04

Поки готується риба, підготувати соус: змішати сметану і перець. Залити сумішшю рибу і залишити ще 10 хвилин запікатися. Перед подачею нарізати на шматочки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Судак запечений – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua