
Томатний соус
Чудовий приклад того, як можна використовувати томатний сік крім його прямого призначення. Томатний соус, напевно, самий універсальний. Його люблять і використовує багато хто. Ось вам рецепт, як робити такий соус дома. Приємно те, що робиться томатний соус досить швидко і на смак він повинен сподобається всім, хто його спробує. У ньому приємно поєдналися томатний сік, зелень, часник і спеції. Кожен інгредієнт надає свій особливий смак і аромат. А все разом - приємний соус, який можна подавати до різних страв, наприклад до м'яса. Він зробить основну страву більш соковитою і закінченою. Тому спробуйте приготувати цей соус вдома.
Інгредієнти
Петрушка
по 4 гілочки
Кінза
по 4 гілочки
Кріп
по 4 гілочки
Зелена цибуля
по 4 гілочки
Коріандр
1 ч. л.
Базилік
2 гілочки
Цукор
щіпка
Часник
3 зубчики
Сіль
за смаком
Томатний сік
1000 мл.
Гострий перчик
за смаком
Етапи приготування
01
Посолити томатний сік і перемішати. Через деякий час спробуватина на сіль, адже в холодному, густому соку вона буде розчинятися повільно.
02
Дуже дрібно нарізати зелень. Зубчики часнику розчавити лезом ножа і подрібнити.
03
Додати в сік зелень, часник і суміш спецій. Приправити масу червоним гострим перцем, пам'ятаючи про те, що з часом перець все більше буде проявляти свою пекучість і соус буде ставати все гострішим.
04
Додати цукор, перемішати і дати суміші постояти 15-20 хв.
05
Подавати соус порційно, в піалах.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів