Печеня по-київськи - Image

Печеня по-київськи

Кількість порцій: 2Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Рецептів печені існує значна безліч, але всіх їх об'єднує одне - обробка м'яса жаром або, просто-напросто, смаження. Ця страва широко поширена в багатьох країнах світу, має давню історію і нерідко входила в меню царських бенкетів. Печеня по-київськи - ситне блюдо, що володіє насиченим смаком і ароматом. Процес приготування не складний. Найчастіше готується в керамічних горщиках, але можна готувати і в звичайному посуді, подається на стіл гарячим. Добре підходить, як на обід, так і на вечерю. Особливий ніжний вершковий смак цьому блюду надають гриби зі сметаною і вершками.

Продукти для рецепту

Свинина котлетна натуральна
299.90

Свинина котлетна натуральна

за 1 кг

Інгредієнти

Свинина котлетна натуральна

250 г.

Морква

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Картопля фасована

3 шт.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

100 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сметана ХМЗ 20%

за смаком

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 500г

100 мл.

Борошно 7 1кг

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати тонкими шматочками, посолити і поперчити. Обваляти в борошні. Обсмажити м'ясо на оливковій олії до готовності.

02

Картоплю нарізати часточками і обсмажити у фритюрі.

03

Моркву нарізати кубиками, цибулю - півкільцями, білі гриби - великими шматочками, шампіньйони - пластинками.

04

Обсмажити овочі на оливковій олії. Додати смажену картоплю і м'ясо, відвар з білих сушених грибів, і тушкувати все разом 10 хвилин.

05

Заправити печеню вершками, посипати зеленою цибулею і покласти ложку сметани.

06

Запікати в духовці протягом 10 хвилин при температурі 200°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв