
Шкварки
Часто зараз говорять про страви різних країн світу. Але не можна при цьому забувати особливості своєї рідної національної кухні. Хоча у багатьох українська кухня асоціюється з борщем і салом, це далеко не всі страви, про які можна говорити. Шкварки готували ще дуже давно. Коли в селі хтось різав свиню, то першим ділом після розбирання туші готували шкварки. І справа навіть не в тому, смачне це м'ясо чи ні. Шкварки - це доповнення до інших страв. Наприклад, до картоплі. Адже шкварки можна залишити в холодному місці на досить довгий час, а потім додавати до страви, коли знадобитися. Вони надають особливого смаку і колоритності кожній страві.
Інгредієнти
Грудинка свиняча
500 г.
СІль
за смаком
Перець
за смаком
Олія
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Всі інгредієнти покласти в каструлю з холодною водою. Довести до кипіння, видаляючи піну.
02
Варити до тих пір, поки свиняча шкурка не стане м'якою.
03
Потім порізати грудинку на шматочки та обсмажити на олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів