Салат «Панцанелла» - Image

Салат «Панцанелла»

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салат для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Так, в салаті міститься французький багет, отже такий салат може бути і повноцінною стравою. Додавання базиліка і листків салату додасть цій страві вишуканий і незвичайний смак. Салат бере свій початок із Тосканії, а з часом стає популярним і в усьому світі. В інших варіантах, можна додавати й ще овочі: селеру, часник або огірки, а також моцареллу та маслини.

Інгредієнти

Багет французький

200 г

Помідори

200 г

Цибуля ріпчаста

50 г

Салат

100 г

Олія оливкова

100 мл

Оцет

1 ст. л.

Листя базиліка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Поламати хліб на невеликі частини і підсушити в духовці

02

Помідори нарізати великими шматочками, цибулю подрібнити.

03

Для заправки змішати оливкову олію з оцтом, сіллю і перцем.

04

У великій мисці змішати томати, цибулю, подрібнене руками салатне листя і базилік.

05

Викласти салат на тарілку і полити заправкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Салат «Панцанелла» – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua