
Кабачкові кекси з ковбасою
Кекси - це досить давня страва. Їх випікали ще в Стародавньому Римі. Хоча спочатку кекси були дуже схожі на хліб як на смак, так і за формою. З часом стали робити солодкі кекси, і сьогодні ця страва прикрашає солодкі столи. Але паралельно існують і несолодкі кекси. Як, наприклад, з кабачків і ковбаси. Ця страва відмінно зійде як легка закуска, хоча кекси можна подавати і як самостійну страву. Завдяки тому, що кабачки дуже вітамінізовані, а ковбаса - досить ситна, таким чином ці інгредієнти добре доповнюють один одного. Ви можете снідати кексами з кабачків, брати із собою на роботу або давати діткам до школи, не боячись, що вони будуть голодними.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
300 г.
Ковбаса куряча копчена
70 г.
Борошно 7 1кг
70 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачки натерти на дрібній тертці. Додати сіль і залишити на 5-10 хвилин. Після цього віджати добре рідину.
02
Ковбасу дуже дрібно порізати.
03
До кабачків додати яйця, трохи солі. Додати розпушувач, борошно. Все ретельно перемішати.
04
Додати ковбасу, перемішати.
05
Формочки змастити маслом, викласти тісто у формочки. Поставити в розігріту до 200°C. Випікати приблизно 15-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів