
Піца на сковороді
Піца по достоїнству вважається одним з найбільш популярних і улюблених страв світу. Дійсно, як же встояти перед свіжоспеченим ароматним коржем з щедрою соковитою начинкою? Якщо Ви належите до числа фанатів традиційної італійської випічки, тоді Вам сюди. Пропонуємо спробувати швидку і просту, але від цього не менш смачну і апетитну піцу, приготовлену на сковороді. Як мовиться, паличка-виручалочка для сучасної господині на всі випадки життя. Сімейний обід, вечірка або «якщо гості на порозі». А готується ця піца і справді десять хвилин. У даному рецепті розкривається один із вдалих варіантів начинки. Ви ж можете експериментувати, повністю довірившись своєму смаку і фантазії.
Інгредієнти
Сметана
100 г
Куряче яйце
2 шт.
Ковбаса варена
50 г
Ковбаса копчена
50 г
Помідори
100 г
Майонез
100 г
Борошно пшеничне
9 ст. л.
Маслини
30 г
Сир
120 г
Олія рослинна
10 мл
Суміш італійських спецій
10 г
Етапи приготування
01
Змішати сметану, яйця і майонез. Всипати борошно. Довести все до однорідної консистенції.
02
Тісто виходить рідке, як сметана. Його вилити на сковорідку, змащену олією, і вже зверху покласти начинку (вона може бути абсолютно будь-яка на ваш смак). Або як у даном рецепті: помідори, ковбаса, маслини, італійські спеції. Зверху насипати тертий сир.
03
Ставимо сковороду на плиту. Відразу накриваємо кришкою. Як тільки сир розплавився - піца готова.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів