
Кистибай (пісний варіант)
Інгредієнти
Борошно
1000 г.
Вода (кип'ячена, ледь тепла)
1 ст.
Сіль
За смакм
Олія оливкова (нерафінована)
6 ст. л.
Картопля
500-700 г.
Кріп
1/2 пучка
Цибуля ріпчаста
1-2 шт.
Петрушка
1/2 пучка
Етапи приготування
01
Картоплю очистити і відварити в пюре. Розтерти картоплю і додати зелень.
02
Замісити тісто (борошно, вода, сіль), дати йому трошки полежати (15-20 хв.), потім нарізати шматочками і розкатати коржі.
03
Підсмажити коржі на сухій і прогрітій заздалегідь сковороді з двох сторін.
04
На одну частину кожного коржика покласти щільно "утоптане" пюре (щоб не вивалювалося з коржа) і накрити другою частиною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів