Кистибай (пісний варіант) - Image

Кистибай (пісний варіант)

Кількість порцій: 2Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Борошно

1000 г.

Вода (кип'ячена, ледь тепла)

1 ст.

Сіль

За смакм

Олія оливкова (нерафінована)

6 ст. л.

Картопля

500-700 г.

Кріп

1/2 пучка

Цибуля ріпчаста

1-2 шт.

Петрушка

1/2 пучка

Етапи приготування

01

Картоплю очистити і відварити в пюре. Розтерти картоплю і додати зелень.

02

Замісити тісто (борошно, вода, сіль), дати йому трошки полежати (15-20 хв.), потім нарізати шматочками і розкатати коржі.

03

Підсмажити коржі на сухій і прогрітій заздалегідь сковороді з двох сторін.

04

На одну частину кожного коржика покласти щільно "утоптане" пюре (щоб не вивалювалося з коржа) і накрити другою частиною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Смажені пельмені по-узбецьки

Смажені пельмені по-узбецьки

4

40 хв

Кистибай (пісний варіант) – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua