Яблучний пряний напій - Image

Яблучний пряний напій

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Яблучний сік - це відмінний напій, який насичує і утамовує спрагу. Запропонований нами сік не лише задовольнить перелічені вище потреби, але і зігріє ноткою пряних трав, чимось нагадує глінтвейн, але без вмісту алкогольних напоїв. Якщо не вистачатиме солодкості в отриманому напої, то можете додати перед подачею ложечку меду - і корисно, і смачно. Яблучний пряний напій можна вважати осіннім напоєм, тому що осінь - це сезон яблук, і зігрітися хочеться саме в цю пору року. Способи подачі - різні, як і осіння погода. У теплі дні можна вживати в охолодженому вигляді, а в холодні дні - в теплому. Насолоджуйтеся кожним ковтком дивовижного яблучного напою і відчуйте як він зігріває і насичує ваш організм.

Інгредієнти

Сік яблучний

2 л.

Яблуко

2 шт.

Кориця

2 г.

Гвоздика

6 шт.

Лимон

1/2 шт.

Мускатний горіх

щіпка

Етапи приготування

01

У каструлю влити яблучний сік. Поставити на повільний вогонь. Додати корицю, 6 гвоздик, і подрібнений мускатний горіх. Перемішати. Довести до кипіння.

02

Узяти мите яблуко, видалити серцевину. Тонкими скибочками нарізати. Збризнути соком лимона. Викласти в ємність. Через сито процідити вже готовий пряний сік прям на яблука. Дати напою настоятися.

03

Готовий сік можна вживати і теплим, і холодним.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв