Жаренка - Image

Жаренка

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

500 г.

Картопля фасована

1 кг.

Гриби Боровичок білі сушені 50г

50 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Морква

1 шт.

Сметана ХМЗ 20%

4 ст. л.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

1 ст. л.

Борошно житнє Хуторок 900г

1 ст. л.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

50 мл.

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати середніми шматочками, моркву нарізати скибочками, картоплю і цибулю - кубиками.

02

Кожен нарізаний інгредієнт окремо обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.

03

Гриби необхідно відварити, подрібнити, обсмажити на сковороді з олією.

04

Муку також підсмажити на сковороді, до золотистого кольору.

05

Всі підготовлені і обсмажені продукти викласти в жаровню, залити зверху грибним бульйоном, додати сметану, поставити на вогонь, тушкувати до готовності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв