
Котлети з краснопірки
Краснопірка дуже смачна риба, але неймовірно кістлява і її потрібно вміти готувати. М'якоть краснопірки нежирна, але має своєрідний смак. Риба дуже багата вітамінами, фосфором і хромом. Через своєрідний смак над краснопіркою потрібно попрацювати, щоб отримати смачну страву. Але якщо правильно приготувати цю рибу, то їй буде сама найвища похвала. М'ясо краснопірки містить малу кількість жиру, тому її включають в дієтичне меню. А щоб прибрати своєрідний запах і поліпшити смак м'якоті, рибу можна промити в міцному розчині солі. Найпопулярніша страва з краснопірки - це котлети. Вони виходять ніжними і смачними. Тому давайте приготуємо ці чудові котлети з краснопірки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
1,5 кг.
Цибуля
2 шт.
Картопля фасована
1 шт.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
1 шматочок
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
0,5 ч. л..
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Почистити рибу. Пропустити через м'ясорубку рибне філе, сиру картоплину, цибулю і розмочений у молоці м'якуш хліба.
02
У фарш вбити сире яйце, посолити, поперчити, додати сухий базилік і перемішати.
03
Сформувати котлети. Розігріти олію на сковороді, і смажити котлети на помірному вогні до появи рум'яної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів