Бограч - Image

Бограч

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 год 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Бограч - це суп, чимось схожий на гуляш. Насправді, це угорська страва з м'яса і овочів, родзинкою якого, вважається паприка і велика кількість зелені. Приправа наділяє суп особливим смаком і ароматом. На замітку: "бограч" із угорської перекладається як "казанок", тому готувати його будемо на свіжому повітрі, звичайно, в казанку. Корисні продукти, свіже повітря і хороша компанія - відмінний початок дня! Нехай кожен візьме участь у процесі створення неповторного, пряного супчика. Всі залишаться задоволені від справжньої угорської страви, яка три тисячоліття тому вже була на столаг угорців. Не можна не зазначити, що бограч за своїм складом ще і корисна страва.

Продукти для рецепту

Люля-кебаб М'ясторія з яловичини та баранини заморожений 500г
325.50

Люля-кебаб М'ясторія з яловичини та баранини заморожений 500г

500 г

Інгредієнти

Люля-кебаб М'ясторія з яловичини та баранини заморожений 500г

400 г.

Цибуля

2 шт.

Морква

2 шт.

Перець зелений фасований

2 шт.

Помідори рожеві фасовка

2 шт.

Картопля фасована

5 шт.

Паприка різана червона

1 ч. л.

Часник

2 зуб.

Шашлик свинячий Глобино Жар&Co Summer Grill охолоджений

80 г.

Борошно 7 1кг

80 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Етапи приготування

01

Підготувати овочі. Цибулю очистити і нарізати. Моркву помити і видалити шкірку, потім нарізати кубиками; помідори обдати окропом і зняти шкірку. Помідори нарізати разом із болгарським перцем. Відкласти.

02

Розтопити в казані жир. Всипати цибулю і пасерувати її до прозорості. Тим часом нарізати м'ясо кубиками і висипати до цибулі. Посипати паприкою. Перемішати. Обсмажити.

03

Додати до м'яса моркву. Помішати. Тушкувати 10 хвилин. Потім покласти помідори і перець болгарський. Посолити. Поперчити. Додати 1 л. окропу. Тушкувати 30 хвилин на слабкому вогні.

04

За цей час приготувати галушки. Просіяти борошно. Вбити яйце. Посолити. Замісити тісто. Сформувати тонкий корж і порвати на маленькі шматочки. Скласти галушки в миску і посипати борошном.

05

Картоплю очистити. Нарізати на шматочки. Додати в казанок. Долити ще 1 л. окропу. Варити до готовності.

06

Висипати у бограч галушки. Варити 7-10 хвилин. Додати петрушку, порубаний часник і кмин. Дати настоятися.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв