Яблучний мармелад - Image

Яблучний мармелад

Кількість порцій: 20Час приготування: 40 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Мармелад - це хороший смачний солодкий десерт, який був відомий вже давно. Саме слово "мармелад" позначає "варення з айви". Саме з нього спочатку іспанці робили цей чудо- десерт. Після цього у Великобританії почали робити схожий десерт з апельсинів. Цікаво, що в СРСР в мармелад додавали інгредієнти, які не мають ніякого відношення до фруктів. У домашніх умовах дуже легко і просто зробити мармелад з яблук. А виходить він нітрохи не гірше магазинного. Більше того, він набагато корисніший тих, які ви можете купити. Адже яблука - дуже корисний фрукт для нашого організму. А тим більше, якщо приготовлені таким способом.

Інгредієнти

Яблука

1  кг.

Цукор

0,5 кг.

Етапи приготування

01

Яблука помити, видалити серцевину і спекти до готовності в духовці.

02

Протерти яблука через сито. Пюре перекласти в каструльку, всипати цукор і варити на повільному вогні до утворення густої маси, іноді помішуючи.

03

Готовий мармелад викласти у форму, шаром 2-3 см. і поставити в холодильник на добу.

04

Нарізати квадратиками і посипати цукром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Яблучний мармелад – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua