Варення-желе з яблук - Image

Варення-желе з яблук

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вам приготувати варення-желе з яблук. Особливістю приготування даного варення є те, що його потрібно варити до загустіння, до тих пір поки варення не буде розтікатися. Таке варення вийде дуже і дуже смачним і густим. Та що вже там говорити про смак домашнього яблучного варення. Напевно, всі пробували і не можуть забути смак домашнього яблучного варення. А якщо його намазати на домашню білу булочку і запити чайком - це класика жанру. Щоб насолодитися взимку таким задоволенням вам зараз просто необхідно приготувати це варення. А які гарні виходять пиріжки з такою начинкою із яблучного варення. Будьте впевнені, пиріжки з такою яблучною начинкою будуть справжніми ласощами для вашої родини.

Інгредієнти

Яблука

1 кг.

Цукор

1 кг.

Сік лимонний

500 мл.

Вода

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Яблука нарізати часточками і скропити лимонним соком.

02

Яблука залити водою і варити під кришкою на маленькому вогні 20-30 хвилин.

03

Відкинути яблука на сито. Відвар процідити і додати цукор. Добре перемішати.

04

Варити яблука з цукром до загусання.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв