Гарбузовий сік із м'якоттю - Image

Гарбузовий сік із м'якоттю

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Сік із гарбуза - це друг імунітету. Організм особливо потребує вітамінів, які містяться в цьому помаранчевому овочі - калій, фосфор, клітковина, пектин і багато інших корисних речовин, якими його нагородила природа. Гарбузовий сік не поступається свіжому овочу, ні за корисними властивостями, ні за смаковими. Особливо виручає "помаранчевий коктейль" в зимовий період, коли людський організм особливо потребує "допінга" у вигляді вітамінів. Усього лише 300 г. соку задовольнить організм необхідними вітамінами. Унікальний овоч із унікальними можливостями. Якщо при отриманні соку вам, щось не буде вистачати (смакових відчуттів), то можна додати до нього морквяний або лимонний сік (декілька крапель). Помаранчевий настрій і джерело здоров'я вам забезпечено!

Інгредієнти

Гарбуз

2 кг.

Цукор

200 г.

Лимонна кислота

3 г.

Етапи приготування

01

Спершу гарбуз слід очистити від шкірки і насіння, потім помити. Натерти на великій терці, або як варіант нарізати дрібними (довільними) скибочками. Викласти в каструлю і залити водою, покриваючи повністю овоч.

02

Коли гарбуз розм'якшиться, його треба протерти через сито або подрібнити за допомогою блендера. Розігріти суміш до температури 80ºС. Як тільки гарбузовий сік буде готовий додати до нього цукор, лимонну кислоту і знову помістити на вогонь. Довести до кипіння і розлити в підготовлені банки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв