
Салат із яблук із селерою і горіхами
Пропонуємо вам приготувати неймовірно корисний салат - салат із яблук із селерою і горіхами. Селера - це багате джерело органічного натрію, що підвищує засвоюваність організмом поживних речовин. Він володіє лікарської цінністю, оскільки є чудовим джерелом вітаміну A, K, C і бета-каротину, дієтичної клітковини і багатьох інших необхідних мікроелементів. Яблуко дуже вітамінний фрукт. Крім цього, воно містить у значній кількості залізо, а значить яблуко слід вживати хворим на анемію. А волоський горіх корисно вживати при поганій екології, так як він прекрасно виводить токсини і радіацію з організму. Ось таким корисним салатиком насолодіться сьогодні за вечерею.
Інгредієнти
Кислі яблука
3 шт.
Лимон
2 шт.
Волоські горіхи
75 г.
Овочевий бульйон
500 мл.
Селера
1 пучок
Йогурт
150 г.
Вершки
50 г.
Сіль
за смаком
Цукор
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Яблука розрізати навпіл, видалити серцевину і нарізати кубиками. Додати в яблука сік 1 лимона.
02
Селеру очистити. 250 г. черешків порізати шматочками по 2 см. Відварити до м'якості в овочевому бульйоні. Вийняти шумівкою, висушити і змішати з яблуками. Додати нарублені горіхи.
03
Для приготування соусу вичавити сік одного лимона, змішати з йогуртом і вершками. Приправити сіллю, перцем і дрібкою цукру. Влити в салат. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів