Римський суп - Image

Римський суп

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

В обід тільки й розмов про цей суп. Гарячий, точнісінько такий, як у Римі, ще й із хрусткою скоринкою багета на додачу. Трьома словами: зберігай наш рецепт.

Інгредієнти

Сир плавлений «Дружба» Metro Chef

2шт

Бульйон курячий

600мл

Багет білий

12шт

Цибуля ріпчаста

2шт

Часник

4 зубчики

Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin

4ст. л.

Сіль METRO Chef  харчова

за смаком

Перець чорний мелений METRO Chef

за смаком

Етапи приготування

01

Дрібно нарізаємо цибулю та часник. Обсмажуємо їх.

02

Додаємо на пательню попередньо нарізаний багет.

03

Перекладаємо грінки з цибулею в керамічний горщик.

04

Зверху посипаємо натертий на великій тертці плавлений сир.

05

Вливаємо гарячий бульйон.

06

Ставимо в духову піч на 7–10 хвилин до розчинення сиру. Солимо і перчимо. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Римський суп – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua