
Римський суп
1
В обід тільки й розмов про цей суп. Гарячий, точнісінько такий, як у Римі, ще й із хрусткою скоринкою багета на додачу. Трьома словами: зберігай наш рецепт.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
600мл
Багет білий злаковий 335г
12шт
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2шт
Часник
4 зубчики
Олія оливкова Metro Chef Extra Virgin 1л
4ст. л.
Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг
за смаком
Перець чорний Metro Chef мелений 1100г
за смаком
Етапи приготування
01
Дрібно нарізаємо цибулю та часник. Обсмажуємо їх.
02
Додаємо на пательню попередньо нарізаний багет.
03
Перекладаємо грінки з цибулею в керамічний горщик.
04
Зверху посипаємо натертий на великій тертці плавлений сир.
05
Вливаємо гарячий бульйон.
06
Ставимо в духову піч на 7–10 хвилин до розчинення сиру. Солимо і перчимо. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів