
Рибний гуляш
Свій улюблений, перевірений рецепт м'ясного гуляшу, без сумніву, є у кожної господині. А ось рибний гуляш - для багатьох нова страва. Запропонований рибний гуляш - оригінальна, смачна страва, нескладна в приготуванні з цікавими інгредієнтами, що гармонійно поєднуються. У цьому рецепті пропонується використовувати філе білої риби. Білою рибою називають морську рибу з білим м'ясом. У філе білих риб високі смакові якості і досить щільна консистенція. Воно малокалорійне, поживне і, як філе будь-якої риби, корисне. Можна використовувати, наприклад, філе тріски або палтуса. Порада: уважно перевірте, щоб в рибному філе не було кісточок.
Інгредієнти
Олія оливкова
1 ст. л.
Цибуля червона
1 шт.
Перець червоний стручковий
0,5 шт.
Фенхель
0,5 шт.
Часник
1 зубчик
Помідори консервовані
100 г.
Паста томатна
0,5 ст. л.
Вино біле сухе
100 мл.
Філе білої риби
350 г.
Креветки тигрові
100 г.
Оливки
60 г.
Петрушка
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Поставити велику каструлю з товстим дном на вогонь, влити олію. Дрібно нарізати цибулю, перець нарізати тонкими смужками уздовж, подрібнити часник, нарізати фенхель маленькими шматочками. Всі ці овочі висипати в каструлю з розігрітою олією. Тушкувати 10 хвилин постійно помішуючи.
02
Влити вино, додати томатну пасту і подрібнені помідори, заправити спеціями. Довести до кипіння, зменшити вогонь, готувати протягом 15 хвилин без кришки.
03
Філе нарізати середніми шматочками, висипати в каструлю, тушкувати протягом 5 хвилин, після чого додати оливки, креветки, які попередньо необхідно очистити і заздалегідь відварити. Тушкувати ще 3 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів