
Картопляний салат по-весняному
Скільки б не казали про користь і шкоду картоплі, а посперечатися з тим, що в молодій картоплі ціла гора вітаміну С, не можна. Як і у редисці, і у зеленій цибулі. Так що навесні цей салат буде дуже доречним, що б поповнити свій організм вітамінами після зимового авітамінозу. Злегка підсмажені ароматні горіхи нададуть страві не лише незвичності смаку, але і підкинуть пару-трійку найпотрібніших саме вам корисних речовин, а в поєднанні із заправкою з гірчиці, меду і лимонного соку ви отримаєте просто незабутнє задоволення. Найприємніше, що такі кухонні експерименти дуже часто стають вашими найулюбленішими.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля молода
500г
Редис
300г
Волоський горіх
100г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
4 ст.л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50г
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ч.л.
Мед Літній Мед 750г
1 ч.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю очистити і відварити. Поки гаряча нарізати на кружечки і залити маринадом із суміші рослинної олії, лимонного соку, гірчиці, меду і залишити на годину.
02
Цибулю подрібнити, редиску нарізати кружечками.
03
Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити. З'єднати всі інгредієнти з картоплею, перемішати і подавати.
04
Крім редиски (або замість неї), до цього салату можна додати свіжий огірок і стебла селери.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів