Кистибай (пісний варіант) - Image

Кистибай (пісний варіант)

Кількість порцій: 2Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

1000 г.

Вода негазована Аквуля 2л

1 ст.

Сіль Єгипет

За смакм

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

6 ст. л.

Картопля фасована

500-700 г.

Кріп 70г

1/2 пучка

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1-2 шт.

Петрушка 70г

1/2 пучка

Етапи приготування

01

Картоплю очистити і відварити в пюре. Розтерти картоплю і додати зелень.

02

Замісити тісто (борошно, вода, сіль), дати йому трошки полежати (15-20 хв.), потім нарізати шматочками і розкатати коржі.

03

Підсмажити коржі на сухій і прогрітій заздалегідь сковороді з двох сторін.

04

На одну частину кожного коржика покласти щільно "утоптане" пюре (щоб не вивалювалося з коржа) і накрити другою частиною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Смажені пельмені по-узбецьки

Смажені пельмені по-узбецьки

4

40 хв