
Курячі відбивні у морквяній паніровці
Як відомо, курячі відбивні містять в собі набагато менше жирів, ніж, наприклад, свинячі. Вони більш пісні, ну а саме м'ясо курки містить в собі багато білка - це корисно для організму, і через це їсти такі відбивні можна навіть на вечерю, тому що білок на ніч їсти не шкідливо. Ми пропонуємо рецепт курячих відбивних в незвичайній паніровці з моркви. По-перше, вона робить смак відбивних трохи іншим, цікавим. По-друге, відбивні на вигляд мають красивий яскравий морквяний колір. Так що полюбити їх можна не тільки за приємний смак, але і цікаве забарвлення. Тому подавати такі відбивні можна не тільки на звичайну вечерю, а й гостям на святі також.
Інгредієнти
Куряче філе
4 шт.
Морква (середня)
2 шт.
Панірувальні сухарі
5 ст. л.
Кріп
за смаком
Яйце
1 шт.
Борошно
0,5 склянки
Рослинна олія
10 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе промити, відбити з обидвох сторін, промокнути паперовою серветкою.
02
Моркву натерти на дрібній терці. Кріп (можна взяти і сухий) подрібнити. З'єднати моркву і кріп, додати панірувальні сухарі, перемішати.
03
Яйце з'єднати з двома столовими ложками рослинної олії, злегка збити.
04
Кожну відбивну посолити і поперчити з двох сторін. Обваляти в борошні, потім умочити в яйце, після чого добре обваляти у морквяній паніровці. Смажити в розігрітій рослинній олії з двох сторін на середньому вогні (стежити, щоб морква не підгоріла). Відбивні доходять до готовності доволі швидко.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів