
Креветки в горгонзолі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
1 зубчик
Креветки Королівські сирі
400 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Багет французький, шт
⅓ шт.
Сіль Єгипет
щіпка
Сир горгонзола солодка Igor Blu 48%
50 г.
Вершки Галичина 33% 950г
2 ст. л.
Вино Натхнення Шардоне сухе біле 0,75л
2 ст. л.
Чебрець (тим'ян), шт
1 стебло
Етапи приготування
01
Очистити креветки, залишаючи від хітинового панцира тільки останній сегмент, на якому буде триматися хвіст.
02
Розплавити на сковороді вершкове масло, трохи обсмажити на ньому креветки. Посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник, смажити ще півхвилини.
03
Влити в сковороду вино і коли воно випариться додати вершки. Коли вершки почнуть густіти, кинути туди ж наламаний невеликими шматками сир. Як тільки сир розплавиться і огорне креветки - посипати листям з гілочки чебрецю, зняти з вогню і перекласти разом з соусом в глибоку тарілку.
04
Розрізати третину багета на довгі четвертини, обсмажити їх на сковороді-грилі і подавати з креветками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)