
Галушки
Галушки - дуже популярна страва українського походження, яка має своїх прихильників і на Україні, і за її межами. Історія цієї страви налічує декілька століть. В кожній місцевості України свої секрети приготування галушок. Але найбіш популярні - полтавські галушки. Ми пропонуємо вам свій рецепт страви. Добавляємо в тісто кисломолочний сир, яйця, крахмаль і сметану. Пухкі сніжно-білого кольору галушки поливаємо сметаною, розтопленим вершковим маслом, додаємо варення і... Смачного! Подаємо і як десерт, і, як окрему страву. Галушки, приготовлені за нашим рецептом, знайдуть своїх прихильників і серед дорослих, і серед малечі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
600 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
20 г.
Сметана ХМЗ 20%
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці сир, сметану, борошно, яйця і крохмаль. Ретельно замісити, скачати кульки.
02
Налити в каструлю воду, довести до кипіння, додати кульки, варити поки вони не спливуть.
03
При подачі, полити зверху на готові галушки розтоплене вершкове масло і сметану, додати варення.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів