Галушки - Image

Галушки

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Галушки - дуже популярна страва українського походження, яка має своїх прихильників і на Україні, і за її межами. Історія цієї страви налічує декілька століть. В кожній місцевості України свої секрети приготування галушок. Але найбіш популярні - полтавські галушки. Ми пропонуємо вам свій рецепт страви. Добавляємо в тісто кисломолочний сир, яйця, крахмаль і сметану. Пухкі сніжно-білого кольору галушки поливаємо сметаною, розтопленим вершковим маслом, додаємо варення і... Смачного! Подаємо і як десерт, і, як окрему страву. Галушки, приготовлені за нашим рецептом, знайдуть своїх прихильників і серед дорослих, і серед малечі.

Продукти для рецепту

Сир кисломолочний 9%
87.90

Сир кисломолочний 9%

за 1 кг

Інгредієнти

Сир кисломолочний 9%

600 г.

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

60 г.

Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г

20 г.

Сметана ХМЗ 20%

40 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Масло вершкове домашнє

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати в мисці сир, сметану, борошно, яйця і крохмаль. Ретельно замісити, скачати кульки.

02

Налити в каструлю воду, довести до кипіння, додати кульки, варити поки вони не спливуть.

03

При подачі, полити зверху на готові галушки розтоплене вершкове масло і сметану, додати варення.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Галушки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua