
Риба в сирному суфле
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
150 г.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу нарізати невеликими шматочками.
02
У панірувальні сухарі додати сіль і перець. Перемішати.
03
Рибу обваляти в отриманій суміші.
04
Викласти на сковороду, змащену олією.
05
Посмажити рибу з двох сторін по 5 хвилин.
06
Сир натерти на дрібній тертці.
07
Окремо збити яйця. Посолити.
08
До яєць додати сир і перемішати.
09
Рибу викласти у форму для запікання.
10
Зверху викласти яєчно-сирну масу. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин. При подачі на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)