Вареники з сушеними грибами - Image

Вареники з сушеними грибами

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

І знову готуємо ці прекрасні і улюблені вами вареники, з божественною начинкою з сушених грибів. Ви зробите дуже приємно вашим близьким, якщо сьогодні приготуєте ці чудові вареники з сушеними грибами. Вони принесуть величезне смакове задоволення вам і вашій родині. Цей божественний запах сушених грибів буде розповсюджуватися по всьому будинку, приваблюючи всіх своїм домашнім і теплим ароматом і скликаючи всіх до сімейного обіду. Ця прекрасна українська традиційна страва прекрасно наповнить ваш організм енергією і зарядить позитивом так, що після такого смачного і ситного обіду вам захочеться звернути гори. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

600 г.

Гриби Боровичок білі сушені 50г

100 г.

Вода негазована Аквуля 2л

150 мл.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

200 мл.

Цибуля

3 шт.

Масло вершкове домашнє

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Сушені гриби замочити в молоці. Відварити в підсоленій воді, процідити.

02

Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі. Додати відварені гриби, розмішати.

03

З борошна, води, яєць і солі замісити тісто, розкачати, нарізати шматочками і з кожного розкачати корж. По центру викласти начинку з грибів і цибулі, закріпити край.

04

Відварити вареники. Заправити розтопленим вершковим маслом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв