
Цукати із гарбуза
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
1 кг.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Лимон
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
4 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати гарбуз шматочками, можна маленькими кубиками. Щоб він зміг пустити сік, засипати цукром та залишити його на ніч. Сік зібрати в окрему ємність.
02
Лимон подрібнити блендером, перед цим вибрати з нього кісточки. Додати суміш до гарбузового соку. До лимонно-гарбузовому соку додати мед. Всю цю лимонно-медову суміш для цукатів з гарбуза довести до кипіння і проварити хвилини 2-3.
03
В подальшому процідити та вкинути шматочки гарбуза. Потім варити гарбуз, поки він не стане густий, приблизно 1,5 години. Процідити майже готові цукати та викласти на папір, щоб підсушити їх. Потім обваляти в цукровій пудрі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)