
Сирна бабка
Стародавня і всім відома страва "бабка", яку спочатку робили з картоплі, в наш час все розширює своє коло, з'являються нові рецепти з нових інгредієнтів. Це все говорить лише про те, що ця страва подобається дуже багатьом. Тому і шукають все нові і нові види цієї страви. Бабця із кисломолочного сиру дуже проста у приготуванні. Її в силах приготувати навіть господині з невеликим досвідом. А ось яка вона виходить смачна, описати дуже складно. Тому слід зробити її самим, щоб переконатися в її незвичайному смаку. Бабка з сиру - це відмінний варіант для звичайної сімейної вечері, коли хочеться чимось поласувати з теплим чаєм, какао або молоком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
1000 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
10 шт.
Вершки Auchan 30% 200мл
0.5 ст.
Родзинки
200 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 пакетик
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 - 150 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Етапи приготування
01
Сир пропустити через м'ясорубку, додати борошно, яйця, вершки, родзинки, ванільний цукор, звичайний цукор за смаком, розтоплене вершкове масло. Все добре перемішати.
02
Запікати бабку в змащеній маслом формі при 180°С приблизно 40 хвилин.
03
Охолодити і тільки потім акуратно дістати з форми.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів