
Сметанне печиво
М'яке, смачне і ніжне сметанне печиво - дуже популярна випічка. На її приготування йде зовсім небагато часу, приблизно 40-50 хвилин. А за допомогою сучасних кулінарних пристосувань, таких як блендер, завдання створення випічки спроститися ще більше. Простота випічки підкорює, і приготувавши хоч раз це печиво, зупинитися буде неможливо. Для надання форми можна використовувати різні формочки, або ж сформувати звичайні круглі печенюшки. А якщо захочете зробити печиво ще солодшим - тоді додайте більше цукру. Складного в стравы нічого немає, зате море задоволення вам забезпечено.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Борошно 7 1кг
3 ст.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Ванілін Pripravka 2г
1 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Горіхи Мигдаль 150г
за смаком
Етапи приготування
01
Вершкове масло збити вінчиком з цукровим піском. Додати яйце і продовжувати змішувати, доки цукор не розчинитися в цій масі. Через сито просіяти борошно. До нього додати розпушувач (для того, щоб печиво було повітряним), ванілін і сіль.
02
З'єднати усі інгредієнти, перемішати і замісити тісто. Тонко розкачати тісто і за допомогою форм видавити печиво.
03
Форму застелити папером для випікання. Викласти печиво, змастити яйцем і відправити випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.
04
Прикрасити можна маком, січеними або цілими горіхами. Або ж присипавши цукром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів