
Мариновані огірки
Класична і вже традиційна закуска чоловіків. Вона підходить до багатьох гарнірів, і точно не буде зайвою на вашому столі. Мариновані огірки любить багато людей. Тому рецепт того, як правильно їх замаринувати, завжди буде актуальним. Ми пропонуємо вам дуже простий і легкий рецепт маринованих огірків. Сам маринад виходить не надто кислий і не надто солоний. Тому огірки припадуть до смаку багатьом, так як не всі люблять дуже солоне і кисле. У підсумку, ми маємо смачні мариновані огірочки, які можна дістати в будь-який час і поласувати ними з гарніром. Простий рецепт простої закуски зробить ваш обід і вечерю приємними і цікавими.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Огірки солені
40 шт.
Кріп 70г
4 шт.
Оцет яблучний Borges 250мл
1 ст.
Часник
8 зуб.
Вода негазована Аквуля 2л
4 л.
Сіль Єгипет
180 г.
Перець Мрія чорний горошком 20г
40 г.
Етапи приготування
01
Огірки вимити. Відрізати кінчики.
02
У чисті банки на дно покласти часник, суцвіття кропу. Потім покласти огірки.
03
Маринад: у ємність вилити воду, оцет, сіль, перець. Перемішати до розчинення солі.
04
Залити огірки маринадом.
05
Поставити в тепле місце на пару днів, подалі від прямих сонячних променів. А потім в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів