
Мафіни з беконом і болгарським перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Болгарський
300 г.
Бекон охолоджений
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Борошно 7 1кг
150 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Перець промити, розрізати навпіл і очистити від насіння. Потім нарізати перець кубиками.
02
Зелень також промити і дрібно посікти.
03
Бекон нарізати кубиками і трохи обсмажити його на сковороді без олії.
04
Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було м'яким, змішати з яйцем.
05
Потім до цієї суміші додати обсмажений бекон, зелень і перець.
06
Поперчити і посолити, за смаком, і ретельно перемішати.
07
Потім додати трохи розпушувача і борошна, знову перемішати.
08
Наповнити готовим тістом форми для випікання і поставити їх у духовку, розігріту до 180°С хвилин на 30-35.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)