Азіатська рибна запіканка - Image

Азіатська рибна запіканка

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Всього за 30 хвилин ви можете приготувати азіатську рибну запіканку. Ця страва стане вашою улюбленою з категорії «щось новеньке». Незвичайний смак запіканки приведе в захват будь-якого гурмана. Тільки риба зробить страву ніжною, незвичайною, смак якої розумієш, коли м'які шматочки сьомги тануть у роті. Кабачок дарує блюду приємну солодкість, кокосове молоко - пікантність, а імбир не дає забути, що це азіатська страва. Завдяки каррі і коріандру блюдо отримує апетитний, неповторний аромат, відчувши який, вже неможливо встояти. Побалуйте себе і своїх близьких такою незвичайною стравою!

Продукти для рецепту

Сьомга шматок
499.00 - 549.00

Сьомга шматок

за 1 кг

Інгредієнти

Сьомга шматок

500 г.

Кабачок

200 г.

Морква

200 г.

Коріандр Еко мелений 20г

1 шт.

Вода негазована Аквуля 2л

100 мл.

Приправа Акура рибний бульйон Хондаші 30г

1 шт.

Часник

1 шт.

Кокосове молоко Suree 165мл

400 мл.

Каррі Еко гострий 20г

14 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Кабачок і моркву нарізати тонкою соломкою. Часник та імбир натерти дрібно. В кастрюлю налити воду, закип'ятити, додати бульйонний кубик та витримати на вогні 2-3 хвилини. Потім додати часник, імбир, кокосове молоко, перець чілі, каррі та ретельно перемішати.

02

У форму для запікання викласти овочі та залити соусом. Філе сьомги нарізати порційними шматочками та покласти верхнім шаром. Форму помістити в розігріту до 200°C духовку на 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв