Рибно-овочева запіканка - Image

Рибно-овочева запіканка

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Важливо знати, що риба обов'язково повинна бути присутньою у нашому повсякденному меню. Цей морський продукт можна приготувати абсолютно різними способами, кожен із яких по-своєму гарний і має право на існування. Смажена, варена, печена або взагалі сира – це вже справа смаку і Вашої фантазії. А ми пропонуємо покуштувати рибку в складі дивовижної запіканки. В якості наповнювача виступає гарнір з цвітної капусти та броколі. Ці овочеві культури вибрані не випадково: вони легко вберуть аромат будь-якої рибки, яку Ви виберете. Ну і куди ж без соусу-заливки? Його роль виконує суміш з жирних вершків, яєць і ароматного сиру, яка зробить запіканку не тільки гармонійною на смак, але і дуже соковитою.

Інгредієнти

Кольорова капуста

300 г

Вершки

100 мл

Вершкове масло

20 г

Броколі

300 г

Пармезан

100 г

Лосось

500 г

Суміш італійських трав

5 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Яйце

3 шт.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 200°С. Форму для запікання з високими бортиками змастити вершковим маслом.

02

У великій каструлі закип'ятити воду, посолити і відварити броколі і цвітну капусту протягом 2-3 хвилин до напівготовності. Потім відкинути овочі на друшляк. Філе сьомги нарізати шматочками завтовшки 1,5-2 см.

03

Приготувати соус: у глибокій мисці з'єднати яйця, вершки, пармезан. Добре збити суміш вінчком чи виделкою. Посолити, поперчити і додати трави, перемішати.

04

Викласти відварену капусту і нарізану рибу в підготовлену форму. Залити овочі соусом. Випікати в духовці протягом 20 хвилин; верх повинен зарум'яниться. Подавати запіканку гарячою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Рибно-овочева запіканка – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua