
Рисова каша з гарбузом і яблуками
Коли кулінарна фантазія починає підводити, не шукайте занадто складні рецепти з дорогих делікатесів. Адже вміло скомпонувавши найзвичайніші й доступні продукти, можна одержати вишукану неповторну страву. І ось Вам на допомогу рецепт корисного, поживного і смачного сніданку для Вас і Ваших дітей – молочна рисова каша з гарбузом, яблуками і медом. Така страва – гідний приклад того, як звичайна крупа вигідно перетворилася за рахунок грамотного додавання потрібних інгредієнтів. Всього два простих компонента – і рис, що приївся, розкривається по-новому, набуваючи пікантний кисло-солодкий смак. Рекомендуємо додати в гарнір родзинки, попередньо ошпарені окропом, і будь-які сухофрукти на Ваш смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
125 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л
Гарбуз Хоккайдо
250 г
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Гарбуз очистити, нарізати кубиками.
02
Гарбуз залити водою, варити до готовності й частину подрібнити блендером.
03
Рис промити під струменем холодної води.
04
У воду, в якій варився гарбуз, додати молоко і варити рис 30 хвилин.
05
Яблука очистити і нарізати шматочками.
06
У напівготовий рис додати перетертий гарбуз. Перемішати, додати мед, шматочки яблук і гарбузу, вимкнути вогонь і залишити на 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів