
Вареники з сушеними грибами
І знову готуємо ці прекрасні і улюблені вами вареники, з божественною начинкою з сушених грибів. Ви зробите дуже приємно вашим близьким, якщо сьогодні приготуєте ці чудові вареники з сушеними грибами. Вони принесуть величезне смакове задоволення вам і вашій родині. Цей божественний запах сушених грибів буде розповсюджуватися по всьому будинку, приваблюючи всіх своїм домашнім і теплим ароматом і скликаючи всіх до сімейного обіду. Ця прекрасна українська традиційна страва прекрасно наповнить ваш організм енергією і зарядить позитивом так, що після такого смачного і ситного обіду вам захочеться звернути гори. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
600 г.
Гриби Боровичок білі сушені 50г
100 г.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Цибуля
3 шт.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Сушені гриби замочити в молоці. Відварити в підсоленій воді, процідити.
02
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі. Додати відварені гриби, розмішати.
03
З борошна, води, яєць і солі замісити тісто, розкачати, нарізати шматочками і з кожного розкачати корж. По центру викласти начинку з грибів і цибулі, закріпити край.
04
Відварити вареники. Заправити розтопленим вершковим маслом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів