Булочки с капустяного тіста - Image

Булочки с капустяного тіста

Кількість порцій: 4Час приготування: 4 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ці булочки трохи схожі на пиріжки із капустою. Тільки в нашому рецепті капуста виступає не як начинка, а одна зі складових тіста. Трохи незвично, правда? Але таким чином виходить надзвичайно смачні булочки. Завдяки тому, що капуста в цій страві знаходиться в самому тісті, булочки виходять дуже м'які на смак. Крім того, свіжа капуста містить в собі багато різних вітамінів. Наприклад, вітамін С, хоча це і дивно. Крім цього, організм, щоб перетравити капусту, витрачає досить багато енергії, тому капуста ще й продукт дієтичний. Вона, так би мовити, компенсує те, що тісто достатньо калорійне. Такими булочками приємно поласувати на роботі чи у школі.

Продукти для рецепту

Капуста білокачанна
12.90 - 16.90

Капуста білокачанна

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста білокачанна

250 г.

Хліб Кулиничі Пшеничний із борошна першого сорту нарізаний 600г

360 г.

Часник Iberica зубчики 100г

1 шт.

Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г

5 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

45 г.

Сіль Єгипет

5 г.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно нашинкувати дуже дрібно капусту. Обсмажити на розігрітій оливковій олії до мякості з цілим зубчиком часнику. Приблизно хвилин 10-15. Капуста готова. Поставити її охолоджуватися. Потім потрібно приготувати тісто. В теплій воді розвести дріжджі. Та поставити їх на хвилин 10 в тепле місце.

02

В підходящу ємність додати просіяне борошно та сіль. Викласти дріжджі. Замісити тісто. В тісто додати капусту, що охолола та вимісити тісто руками. Борошна може бути потрібно трохи більше.

03

Накрити рушником та відправити в тепле місце на 1,5 години. Тісто повинне збільшитися удвічі. Взяти тісто і сформувати ковбаску. Поділити її на рівні шматочки. Повинно вийти 8 шматочків.

04

Сформувати колобки та викласти у форму для випікання. Накрити рушником та відправити у тепле місце ще на 30 хвилин. Тепер колобки готові до випікання. Відправити в гарячу духовку, розігріту до 210-220°C, до легкої золотистої скоринки. Булочки готові.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв